Lån på dagen uten sikkerhet

10/02/2015

Drømmer du om å eie din egen båt, hytte eller bolig? Så er det vanlig å ta opp et lån i banken for å finansiere disse godene. Men det er ikke like lett gjort som det er sagt, fordi bankene stiller ofte høye krav til lånesøkeren. Et av disse kravene går ut på at du skal stille sikkerhet for lånet, som vanligvis er at banken tar pant i det du kjøper og at du skal ha en pen sum i egenkapital for å få innvilget søknaden din. Men hva gjør man hvis man ikke har denne egenkapitalen?

I dette tilfellet er lån uten sikkerhet en god løsning. Dette kalles også forbrukslån og er et lån som er lett å få innvilget, og du står helt fritt til å bruke pengene på akkurat det du selv vil. Som regel skal du ha en fast inntekt og være fylt 18 eller 20 år for å få et slikt lån. Les mer om lån på dagen uten sikkerhet her: http://www.laan-paa-dagen.no/laan-uten-sikkerhet/

Ettersom du har frihet til selv å bestemme hva du vil bruke forbrukslånet til, er det mange ting å velge mellom. Du kan bruke lånet uten sikkerhet til den neste ferien, oppussing av huset eller til en helt spesiell gave. Når du søker om et lån uten sikkerhet er det viktig at du informerer deg godt og grundig om fordeler og ulemper ved slike lån hos banken din før du bestemmer deg. Renten på lån uten sikkerhet er høyere enn ved vanlige lån, og renten på lånet er avhengig av din personlige økonomi og inntekt. Derfor kan rentene ved lån uten sikkerhet variere svært mye. Dersom du har god inntekt og styr på økonomien din vil du få en lavere rente enn en person som har en lavere inntekt.

#Ikke kategoriseret